BALKAN HEALTHCARE

PROIZVODI

Balkan Healthcare suplementi

Naši kozmetički proizvodi i suplementi se odlikuju jedinstvenošću na tržištu, dokazanom maksimalnom učinkovitošću i sinergijskim delovanjem sa prirodnim mehanizmima organizma.

Sa sigurnošću možemo tvrditi da su naši suplementi i kozmetika pouzdano delotvorni i odražavaju najnovija otkrića kozmetologije i nutricionizma.

Tečni Kolagen 500 ml

Sa ukusom nara, napravljen za one koji nisu na ti sa ukusom i mirisom ribe. U pitanju je tip I kolagena koji je ujedno i najzastupljeniji u našem telu te je kao takav esencijalan za zdravlje kože, kostiju, noktiju, kose, i unutrašnjih organa.

Naučno je dokazano da se tečni kolagen brže absorbuje od ostalih vidova. Za razliku od kolagena u prahu i kapsulama telo ne pravi dodatne napore kako bi ekstraktovalo kolagen. Tečni kolagen ulazi brže u krvotok pa je samim tim manje vremena potrebno do prvih rezultata.

Što se tiče vrste u pitanju je riblji kolagen. Postoje još neki tipovi kao što su pileći, goveđi, svinjski. Kolagen uzet iz ribe je najčistiji i najsličniji ljudskom.

Pored visoke koncentracije ribljeg kolagena još sadrži:

 

Omega 3 kapsule

omega 3 kapsule

Omega 3 kapsule sadrže esencijalne masne kiseline.
To znači da su nam neophodne ali ih naše telo ne proizvodi pa moramo da ih uzimamo kroz ishranu.

Najbolji izvori omega 3 masnih kiselina su male ribe koje žive u hladnim morima, te skuše, pastrmke, tune, morske alge, krilovi, čia semenke, orasi, lan itd.

Omega 3 kapsule kompanije Balkan Healthcare napravljene su od morskih algi koje su inicijalni izvor omege 3 u moru. Manje ribe kao što su haringe i sardine jedu ove alge, veće ribe jedu njih i na taj način ove masne kiseline kruže lancom ishrane u moru.

S obzirom da naše kapsule ne sadrže materije životinjskog porekla savršene su kako za vegane tako i za sve ostale. Ove kapsule sadrže visok procenat EPA i DHA masnih kiselina koja imaju izuzetne benefite po naš organizam.

 

 

Vita Gold Nail Solution

sprej za gljivicne infekcije noktijuOvaj sprej za nokte je do sada pomogao mnogim našim korisnicima.
Veoma je koristan kod uraslih noktiju, listanja noktiju, gljivičnih infekcija i ostalih promene u boji i strukturi nokta.

Dovoljno je pokazati rezultate pre i posle i biće vam jasno o kakvom proizvodu se radi.

 

sprej za bolesti nokta

 

Ono što želimo da naglasimo je da su promene na noktima često posledice promena u organizmu pa ako uočite ovakve promene najbolje je da se prvo posavetujete sa vašim lekarom.

Vita Gold Skin Gel

gel za lice

Ovaj proizvod je namenjen vama ukoliko imate problema sa bubuljicama, čistoćom kože, zapušenim porama, dermatititisom, herpesom, pigmentacijom kože i raznim drugim kožnim oboljenjima.

Naravno može se koristiti i za svakodnevnu negu kože i čišćenje lica ali je prventsveno namenjen ljudima sa problematičnom kožom. Kada je reč o kožnim bolestima proces izlečenja je nekad dugotrajan i može dovesti do pada samopouzdanja pa je dosta bolje sprečiti nego lečiti.

Vita gold sking gel dejstva:

  • Snabdeva ćelije kože kiseonikom
  • Vlaži i umiruje kožu
  • Bori se protiv starenja kože
  • Olakšava neželjene simptome na koži, suzbija gljivice, deluje na čitav spektar bakterija
  • Daje pozitivne efekte u borbi protiv herpesa, dermatitisa, psorijaze, ekcema, bradavica i različitih infekcija
  • Sprečava akne na licu

gel za kozna oboljenja