Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili naš veb sajt www.balkan-healthcare.rs.

Pristupanje i korišćenje sajta www.balkan-healthcare.rs, uključujući sadržaj, usluge i sve ostalo što se nalazi na veb sajtu podložni su sledećim uslovima korišćenja i svim primenjivim zakonima i odredbama.
Pristupom i korišćenjem ovog veb sajta, prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja.
Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite ovaj veb sajt.

Maloletnicima ili osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno da koriste ovu veb lokaciju.

 • Vlasništvo sadržaja

Ova lokacija i sav njen sadržaj, obuhvatajući ali ne ograničavajući se na sav tekst i slike, odnosno videa, predstavljaju vlasništvo veb sajta www.balkan-healthcare.rs.

Informacije koje autor sajta balkan-healthcare.rs objavljuje na ovoj internet prezentaciji, smatraju se tačnim i pouzdanim u vreme njihovog unošenja.
Autor može u svakom trenutku, bez prethodne najave ažurirati postojeće, ili dodati nove informacije na ovoj internet prezentaciji.

Sadržaj veb sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.
Takođe, autor ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa Vašim hardverom ili softverom.

 • Vaša upotreba internet sajta i ograničenja

Materijal/sadržaj na sajtu je dostupan i može da se koristi pod uslovom da se navede izvor informacija, odnosno da je zvanična internet prezentacija veb sajt balkan-healthcare.rs.

Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe.

Vaš pristup je ograničen na određenim područjima ovog veb sajta, a autor veb sajta balkan-healthcare.rs može dalje ograničiti Vaš pristup bilo kom području na ovom veb sajtu, u bilo koje vreme, u apsolutnoj diskreciji.

Posebno se ograničava:

 1. Javno izvođenje i/ili prikaz bilo kojeg materijala veb sajta u komercijalne svrhe.
 2. Korišćenje ove veb stranice na bilo koji način koji jeste, ili može biti štetan za ovu veb stranicu;
 3. Korišćenje ove veb stranice na bilo koji način koji utiče na pristup korisniku ove veb stranice;
 4. Upotreba ove veb stranice suprotno važećim zakonima i pravilima, koja na bilo koji način može prouzrokovati štetu veb stranici ili bilo kojoj osobi ili poslovnom subjektu;
 5. Uključivanje u bilo kakvo rukovanje podacima, prikupljanje podataka, obrada podataka ili bilo koja slična aktivnost vezana uz ovu veb stranicu;
 6. Učestvovanje u bilo kakvom oglašavanju ili marketingu, pomoću ove internet stranice. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ovog sajta smatra se kršenjem autorskih prava balkan-healthcare.rs portala i podložno je tužbi.
 • Isključenje odgovornosti

Saglasni ste da koristite internet prezentaciju balkan-healthcare.rs na sopstveni rizik.

Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Informacije na našem veb sajtu se konstantno ažuriraju. Uprkos tome, moguće je da su se podaci u međuvremenu promenili. Stoga autor sajta ne može preuzeti odgovornost ili garanciju za aktuelnost, tačnost i potpunost informacija sa ovog veb sajta, jer su one samo informativnog karaktera i ne smatra se odgovornim za eventualne posledice koje mogu nastupiti na osnovu drugačijeg tumačenja materijala na našoj internet stranici.

Isto važi i za sve druge veb sajtove, na koje se upućuje pomoću hiperlinka.
Uspostavljanje veza sa takvim veb sajtovima vrši se na sopstveni rizik.
Autor sajta balkan-healthcare.rs nije odgovoran za sadržaj tih veb sajtova.

U svakom slučaju, osobe koje stoje iza balkan-healthcare.rs veb sajta neće biti odgovorne za bilo šta što proizlazi iz, ili je na bilo koji način povezano sa Vašim korišćenjem ovog veba, bez obzira da li je takva obaveza pod ugovorom.

Sve sadržaje balkan-healthcare.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i autor sajta se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Isključena je bilo kakva odgovornost autora sajt balkan-healthcare.rs (uključujući i nepažnju) za štete ili posledične štete koje nastanu pozivanjem na sadržaj sajta ili njegovo korišćenje (odnosno zbog nemogućnosti pozivanja ili korišćenja).

Autor veb sajta balkan-healthcare.rs nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak informacija koje mogu da se dese prilikom upotrebe internet prezentacije ili usluga, servisa i softvera koji se nalaze na ovoj internet prezentaciji.

Autor veb sajtabalkan-healthcare.rs neće biti odgovoran za bilo kakvu specijalnu, indirektnu ili posledičnu štetu ili bilo kakvu štetu koja može proisteći iz korišćenja ove internet prezentacije i njenog sadržaja ili nedostupnosti iste.

 • Izmena uslova korišćenja

Autor može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

 • Čitav sporazum

Ovi uslovi čine celokupan sporazum između veb sajta balkan-healthcare.rs i Vas u vezi sa Vašim korišćenjem ove veb lokacije i zamenjuju sve prethodne sporazume i dogovore.

Ukoliko smatrate da je balkan-healthcare.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.