Cryo Science i Inceler Medikal aparati | Wetality Kolagen Srbija | Balkan Healthcare

Balkan Healthcare sa ponosom predstavlja
°CRYO Science™  i  Inceler Medikal – prvi put na Balkanu!

BHC + °CRYO Science™

U BHC + °CRYO Science™ želimo da inspirišemo ljude da žive život bez ograničenja.

Balkan Healthcare sa ponosom predstavlja °CRYO Science™ prvi put na Balkanu!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo najsavremeniji, neinvazivni aparat za preoblikovanje tela, uklanjanje masnih naslaga i celulita i zatezanje kože!

Kontrastna kriolipoliza sprovodi se uz pomoć poslednje generacije aparata °CRYO Wave™, razvijenog uz pomoć strčnjaka koji stoje iza nauke patentirane kao °CRYO Science™.

°CRYO Science™ je inovator opreme svetske klase i dobavljač rešenja za sve kriogene primene. Raznolika stručnost vrhunskog tima i najsavremenija kriogena oprema je razlog zašto smo uvek pravi izbor za vas.

home-cryo-aparat

BHC+ INCELER MEDIKAL d.o.o.

Inceler Medikal d.o.o. osnovana je u Ankari, Turska 2010. godine.

Svoj posao je započela pružanjem postprodajnih tehničkih usluga i rezervnih delova za pomoćne zdravstvene ustanove. 

Vremenom je dostigao kapacitet za proizvodnju rezervnih delova za mnoge svetski poznate brendove.
Od 2012. godine počinje da projektuje sopstvene proizvode.

Prvi proizvod, Lithobok, pneumatski litotripter sistem, zatim Modus, koji je sistem terapije udarnim talasima koji generiše i primenjuje udarne talase izvan tela, nudeći mogućnost fokusne ili radijalne upotrebe u mnogim fizikalnim i ortopedskim tretmanima, i Spark,  sistem za razbijanje kamena u bubregu udarnim talasima izvan tela, pušten je na tržište.

Ovo tržište se širi iz dana u dan uz saradnju lekara koji su stručnjaci u svojim oblastima.

Uređaji koje zastupamo su dizajnirani da kombinuju visoku bezbednost, naprednu tehnologiju, ekonomske, ergonomske i estetske parametre. 

cryo-science-logo

Vodeći svetski proizvođač

°CRYO Science™ je svetski lider u luksuznim kriogenim rešenjima, nudeći bezbedne, najsavremenije i udobne komore za krioterapiju kao za celo telo tako i za lokalizovane tretmane.

Sa kancelarijama i proizvodnjom u Sjedinjenim Državama, Evropi i na Bliskom istoku i stotinama maloprodajnih lokacija širom sveta, °CRYO Science™ je globalni dobavljač rešenja za sve najmodernije kriogene tretmane. 

°CRYO Science™ je jedina vertikalno integrisana kriogenička kompanija na svetu sa ekspertizom u maloprodaji, proizvodnji i industrijskom gasu. °CRYO Science™ je jedina krioterapija sa patenitianom tehnologijom koja nudi efikasnu terapiju celog tela BEZ AZOTA.

Prijavite se na našu mailing listu ukoliko želite da budete u toku sa novim akcijama i promocijama vezanim za naše proizvode. Vaš email neće biti upotrebljen u druge svrhe.