BHC + CRYO Science | Wetality Kolagen Srbija | Balkan Healthcare

Balkan Healthcare sa ponosom predstavlja
°CRYO Science™ – prvi put na Balkanu!

BHC + °CRYO Science™

U BHC + °CRYO Science™ želimo da inspirišemo ljude da žive život bez ograničenja.

Balkan Healthcare sa ponosom predstavlja °CRYO Science™ prvi put na Balkanu!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo najsavremeniji, neinvazivni aparat za preoblikovanje tela, uklanjanje masnih naslaga i celulita i zatezanje kože!

Kontrastna kriolipoliza sprovodi se uz pomoć poslednje generacije aparata °CRYO Wave™, razvijenog uz pomoć strčnjaka koji stoje iza nauke patentirane kao °CRYO Science™.

°CRYO Science™ je inovator opreme svetske klase i dobavljač rešenja za sve kriogene primene. Raznolika stručnost vrhunskog tima i najsavremenija kriogena oprema je razlog zašto smo uvek pravi izbor za vas.

home-cryo-aparat

Vodeći svetski proizvođač

°CRYO Science™ je svetski lider u luksuznim kriogenim rešenjima, nudeći bezbedne, najsavremenije i udobne komore za krioterapiju kao za celo telo tako i za lokalizovane tretmane.

Sa kancelarijama i proizvodnjom u Sjedinjenim Državama, Evropi i na Bliskom istoku i stotinama maloprodajnih lokacija širom sveta, °CRYO Science™ je globalni dobavljač rešenja za sve najmodernije kriogene tretmane. 

°CRYO Science™ je jedina vertikalno integrisana kriogenička kompanija na svetu sa ekspertizom u maloprodaji, proizvodnji i industrijskom gasu. °CRYO Science™ je jedina krioterapija sa patenitianom tehnologijom koja nudi efikasnu terapiju celog tela BEZ AZOTA.
Dobio je HAZOP recenziju sa Air Products-om što je čini najbezbednijom i najefikasnijom komorom na tržištu!!

Kontrastna kriolipoliza

Kontrastna kriolipoliza je najsavremeniji neinvazivni metod preoblikovanja tela, redukcije masnih ćelija, celulita i antiageing metoda zatezanja kože na svim predelima tela pa tako i na licu. 

Metoda se sprovodi pomoću najmodernijeg °CRYO Science™ aparata °CRYO Wave™. Ovim inovativnim tretmanom za uklanjanje upornih masnih naslaga i zatezanje kože postižu se vidljivi rezultati već nakon par tretmana. 

Tretman je potpuno neinvazivne prirode, ne narušava prirodne fiziološke procese u organizmu, dajući optimalne rezultate sa dugotrajnim efektom, naručito u kombinaciji sa inkorporiranom LED tehnologijom. 

Princip rada

Metod/ terapija se sastoji od tretiranja izabranog područja hlađenjem do -18 °C a zatim grejanjem do +45 °C (odatle ime „kontrastna“ kriolipoliza), bez ikakvih posledica po kožu ili druga okolna tkiva. Na taj način se putem resorpcije i prirodnih metaboličkih procesa u organizmu efikasno reduciraju masne naslage na tretiranim regijama.

Kome se preporučuje tretman?

Tretman se preporučuje ženama i muškarcima koji nemaju velike probleme sa masnim naslagama (nisu gojazni), već sa onima koje se najteže skidaju uključujući i celulit- na butinama, rukama, bokovima, stomaku i kukovima. Zahvaljujući dodatnom aplikatoru moguće je tretirati I manje površine lica kao što je npr. podbradak. 

MODELI APARATA

°CRYO Arctic™ je najhladnija i najefikasnija krioterapija celog tela na tržištu

°CRYO Penguin™ je uređaj za wellness hlađenje koji se koristi za poboljšanje celokupnog izgleda, lepote i zdravlja

°CRYO Wave™ je uređaj opšteg zdravlja dizajniran da omogući koži i telu da izgledaju čvršće i zategnutije, pritom naglašavajući formu tela i konture mišića.

°CRYO Wave™ – Efikasno oblikovanje tela

Nudi neinvazivan tretman koji se široko koristi za poboljšanje ukupnog izgleda i zdravlja tela.

Sigurnije

Senzor temperature termoelementa

Pametna tehnologija

Wi-Fi komunikacija sa servisnom podrškom

User Friendly

Izuzetno intuitivan interfejs sa više programa i ručnim opcijama

Mobilnost

Zamenljivi utikači za napajanje, CE sertifikat

°CRYO Wave™
°CRYO Wave™ omogućava izvođenje neinvazivnih i bezbolnih procedura koje omogućavaju postizanje izuzetno efikasnih rezultata.

Uređaj je zasnovan na električnoj snazi i ne zahteva upotrebu hemijskih gasova. Napredna tehnologija koja kombinuje hladne i toplotne tretmane omogućava postizanje impresivnih rezultata za klijente.

°CRYO Wave™ je bezbedan, praktičan, efikasan i savršeno dizajniran za jednostavnu upotrebu. To je najinovativnije rešenje za neinvazivne i bezbolne tretmane mršavljenja, protiv starenja i tretmana protiv bolova.

Kombinacija toplog i hladnog tretmana daje izuzetno efikasne rezultate bez upotrebe opasnih hemijskih gasova.

 • Neinvazivno i bezbolno
 • Ne ostavlja modrice ili hematome
 • Mobilni i prenosivi
 • Intuitivan i jednostavan za korišćenje
 • Ugodnost ambijentalnog svetla
 • Vibrirajuća ručka
 • Područje tretmana je osvetljeno.
 • Senzor temperature termoelementa koji obezbeđuje sigurnost.
 • Interfejs pametnog ekrana osetljivog na dodir.
 • Potpuno električna.
 • Temperaturni opseg od -18 °C do +45 °C.
 • Maksimalna potrošnja energije 250V.
 • Univerzalno napajanje 110/230V.
 • Zamenljivi utikači za napajanje, CE sertifikat.

Ulaganje u °CRYO™ se isplati!

Pošto je lokalizovana krioterapija veoma tražena usluga, ona je savršen dodatak vašem postojećem poslovanju. Nudi napredna rešenja za smanjenje masnoće, protiv bora i za oblikovanja podbratka, predstavlja inovaciju u oblasti vellnessa i industrije lepote, ali je takođe efikasan u lečenju bolova i upalnih procesa. 

Aparat za kontrastnu kriolipolizu je prvi put dostupan i u Srbiji!

Ako želite da unapredite svoj posao, najsavremenija krio mašina je najbolja kupovina. Naš stručni tim može Vam na osnovu znanja i iskustva u ovoj oblasti pomoći i možete se osloniti na nas u ostvarenju novih poslovnih ciljeva. Dozvolite nam da vam damo profesionalne smernice financiranja i usmerimo Vas u plan koji će obezbediti povraćaj ulaganja. Kontaktirajte nas danas i saznajte da li je °CRYO Science™ adekvatno rešenje za vaše poslovanje. Za više informacije obratite se našem prodajnom agentu.

Česta pitanja

ŠTA JE KRIOTERAPIJA ?

Krioterapija je nauka o korišćenju niskih temperatura za bezbedno snižavanje temperature vaše kože kako bi se postiglo opuštanje i opšta dobrobit za zdravlje.

KOME JE KRIOTERAPIJA NAMENJENA ?

Većina ljudi može da uradi sesiju krioterapije. Međutim, uvek treba da se konsultujete sa svojim lekarom ili drugim zdravstvenim radnikom pre nego što započnete krioterapiju.

KAKO FUNKCIONIŠE KRIOTERAPIJA ?

Svi oblici krioterapijskih tretmana rade na istom principu smanjenja površinske temperature kože na 4 °C.

DA LI JE TRETMAN PRIJATAN ?

Da! °CRYO tretmani su veoma prijatni. Opisivanje osećaja tretmana sa °CRYO komorom je kao da stojite goli ispred zamrzivača tokom vrelog dana.

ŠTA JE KONTRASTNA KRIOLIPOLIZA ?

Kontrastna kriolipoliza je najsavremeniji neinvazivni metod preoblikovanja tela, redukcije masnih ćelija, celulita i antiageing metoda zatezanja kože na svim predelima tela pa tako i na licu. Postiže se uz pomoć hladno-toplog efekta.

KOLIKO DUGO TRAJE KRIOTERAPIJA ?

Većina tretmana traje tri minuta u crio komori. Međutim, neke od sesija lica i drugih predela mogu da traju i do 60 minuta, u zavisnosti od regije i željenih rezultata.

DA LI JE KRIOTERAPIJA OPASNA ?

Krioterapijski tretmani nisu opasni. Obučeni operater je uvek prisutan tokom tretmana da kontroliše nivoe temperature i prati vašu udobnost.

KOLIKO USKORO NAKON TRETMANA MOGU OČEKIVATI REZULTATE ?

Zavisi od rezultata koje želite da postignete. Obično preporučujemo 3 -4 tretmana u razmaku od 10 dana, da bi rezultati bili vidljivi, a već nakon prvog tretmana dolazi do opipljivog poboljšanja strukture tkiva.

*Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od pojedinca

ŠTA JE °CRYO KOMORA ?

°CRYO komora je mesto gde sprovodimo naše sesije krioterapije celog tela. Kada uđete u °CRYO komoru, vaše telo je nakratko obavijeno kriogenski hlađenim vazduhom sa temperaturama koje dostižu čak -140 °C u periodu od najviše tri minuta.

Prijavite se na našu mailing listu ukoliko želite da budete u toku sa novim akcijama i promocijama vezanim za naše proizvode. Vaš email neće biti upotrebljen u druge svrhe.