Wetality Kolagen Srbija | Balkan Healthcare | O nama

O nama


Mi smo BHC, mlada kompanija osnovana da vam ponudi inovativne proizvode 21. veka.

Da bi se razlikovali od drugih i bili u mogućnosti da ponudimo nešto potpuno novo, posle detaljnog istraživanja tržišta opredelili smo se za proizvode koji svojim jedinstvenim aktivnim sastojcima i tehnologijom proizvodnje postižu superiornu efikasnost. Naši kozmetički proizvodi i suplementi se odlikuju jedinstvenošću na tržištu, dokazanom maksimalnom učinkovitošću i sinergijskim delovanjem sa prirodnim mehanizmima organizma. Sa sigurnošću možemo tvrditi da su naši suplementi i kozmetika pouzdano delotvorni i odražavaju najnovija otkrića kozmetologije i nutricionizma.

Naši proizvodi govore umesto nas


Wetality MSM + Collagen proizvodi se na severu Evrope, a njegov glavni sastojak je hidrolizovan riblji kolagen iz Francuske. Nastao je iz želje da se ponudi kvalitetan dodatak ishrani koji će služiti u sve svrhe koje kolagen, kao trenutno veoma popularan sastojak, može da ponudi. Jedna dnevna doza uključuje hidrolizovan riblji kolagen, MSM („mineral lepote i blagostanja“), vitamine A, C, B kompleks i E, minerale cink i magnezijum, hijaluronsku kiselinu i resveratrol. Proizvod ne sadrži veštačke zaslađivače, boje i ukuse. Takođe ne sadrži teške metale, GSO, laktozu, jaja, masti, orašaste plodove, soju i gluten. Proizvodi se u fabrici sa ISO-GMP standardima, kao i sve pojedinačne komponente.
Formula revolucionarne kozmetike Vita Gold nastala je kao rezultat najnovijih istraživanja iz domena medicine, hemije i kozmetologije. Omogućava oksigenaciju i regeneraciju ćelija, i suzbijanje različitih kožnih oboljenja.Vita Gold kozmetika predstavlja pomak u razvoju proizvoda za negu kože i noktiju, zbog svoje jedinstvene formule koja omogućava oksigenaciju ćelija koristeći njihove prirodne mehanizme, kao i zbog načina stabilizacije aktivnog kiseonika. Suplement Vegan Omega 3 takođe predstavlja novitet, jer omega 3 esencijalne masne kiseline, koje su neophodne za funkcionisanje niza procesa u organizmu, nisu dobijene iz ribljeg ulja, već iz ulja mikroalgi. Samim tim, naš suplement ne sadrži toksine i teške metale koji se danas mogu naći u ribljem ulju, zbog zagađenosti vodenog ekosistema.

O NAMA

Mi smo BHC, mlada kompanija osnovana da vam ponudi inovativne proizvode 21. veka.

Da bi se razlikovali od drugih i bili u mogućnosti da ponudimo nešto potpuno novo, posle detaljnog istraživanja tržišta opredelili smo se za proizvode koji svojim jedinstvenim aktivnim sastojcima i tehnologijom proizvodnje postižu superiornu efikasnost.

Naši kozmetički proizvodi i suplementi se odlikuju jedinstvenošću na tržištu, dokazanom maksimalnom učinkovitošću i sinergijskim delovanjem sa prirodnim mehanizmima organizma.

Sa sigurnošću možemo tvrditi da su naši suplementi i kozmetika pouzdano delotvorni i odražavaju najnovija otkrića kozmetologije i nutricionizma.

Naši proizvodi govore umesto nas

Wetality je evropska kompanija sa sedištem u Švajcarskoj i Danskoj. Bavi se razvojem i prodajom visokokvalitetnih dodataka ishrani i kozmetike. Svoje tržište je našla uglavnom u skandinavskim zemljama i Evropi, a sada je prisutna i na srpskom tržištu sa jednim od svojih uspešnijih proizvoda.

Wetality MSM + Collagen je nastao iz želje da se ponudi kvalitetan dodatak ishrani koji će služiti u sve svrhe koje kolagen, kao trenutno veoma popularan sastojak, može da ponudi.

Proizvod ne sadrži veštačke zaslađivače, boje i ukuse. Takođe ne sadrži teške metale, GSO, laktozu, jaja, masti, orašaste plodove, soju i gluten. Proizvodi se u fabrici sa ISO-GMP standardima, kao i sve pojedinačne komponente.

Pažljivo odabrani aktivni sastojci komplementarnim delovanjem podržavaju sintezu kolagena (najvažniji su MSM i vitamin C), u dnevnoj dozi pružaju lepotu, vitalnost, otpornost, regeneraciju, fleksibilnost zglobova i smanjuju umor.

Prijavite se na našu mailing listu ukoliko želite da budete u toku sa novim akcijama i promocijama vezanim za naše proizvode. Vaš email neće biti upotrebljen u druge svrhe.