BHC Products
Find more

O nama


Mi smo BHC, mlada kompanija osnovana da vam ponudi inovativne proizvode 21. veka.

Da bi se razlikovali od drugih i bili u mogućnosti da ponudimo nešto potpuno novo, posle detaljnog istraživanja tržišta opredelili smo se za proizvode koji svojim jedinstvenim aktivnim sastojcima i tehnologijom proizvodnje postižu superiornu efikasnost.

Naši kozmetički proizvodi i suplementi se odlikuju jedinstvenošću na tržištu, dokazanom maksimalnom učinkovitošću i sinergijskim delovanjem sa prirodnim mehanizmima organizma.

Sa sigurnošću možemo tvrditi da su naši suplementi i kozmetika pouzdano delotvorni i odražavaju najnovija otkrića kozmetologije i nutricionizma.

Naši proizvodi
govore umesto nas


Formula revolucionarne kozmetike Vita Gold nastala je kao rezultat najnovijih istraživanja iz domena medicine, hemije i kozmetologije. Omogućava oksigenaciju i regeneraciju ćelija, i suzbijanje različitih kožnih oboljenja.

Vita Gold kozmetika predstavlja pomak u razvoju proizvoda za negu kože i noktiju, zbog svoje jedinstvene formule koja omogućava oksigenaciju ćelija koristeći njihove prirodne mehanizme, kao i zbog načina stabilizacije aktivnog kiseonika.

Suplement Vegan Omega 3 takođe predstavlja novitet, jer omega 3 esencijalne masne kiseline, koje su neophodne za funkcionisanje niza procesa u organizmu, nisu dobijene iz ribljeg ulja, već iz ulja mikroalgi. Samim tim, naš suplement ne sadrži toksine i teške metale koji se danas mogu naći u ribljem ulju, zbog zagađenosti vodenog ekosistema.