Sprej za gljivične infekcije noktiju – Vita Gold Nail Solution

80ml

RSD 2,990.00

Troškove dostave snosi kupac.

Napredna terapeutska kozmetika zasnovana na zajedničkom delovanju koloidnog zlata i aktivnog kiseonika.

Poboljšava strukturu noktiju, sprečava razvoj gljivica, regeneriše, hidrira i neguje, sprečava listanje noktiju.

-
+
SKU: 1004 Categories: , Tag:

Description

Vita Gold Nail Solution sprej za gljivične infekcije noktiju snabdeva nokte aktivnim kiseonikom, pri čemu koloidno zlato pojačava efekat oksigenacije ćelija do 10 puta. Vita Gold formula postiže rezultate koristeći prirodne mehanizme noktiju, stimulišući samoregeneraciju, i stvara barijeru na noktima štiteći ih od neželjenih uticaja. Ova inovativna formula pored koloidnog zlata i aktivnog kiseonika sadrži sadrži pantenol, koji pomaže u još efikasnijoj regeneraciji, hidrirjući dublje slojeve noktiju.

Vita Gold nail before abd after
Foto prezentacija postignutog delovanja Vita Gold naila  

Problem

Listanje noktiju i promena boje su vrlo česte pojave a pojavljiju se kao rezultat gljivične infekcije. Boja se menja i nokat postaje žut što i nije baš lep prizor. Dok se ovo dešava nokat može boleti, listati se, tamniti i proći kroz razne vizualne promene.

Može se desiti i da se nokat odvaja od mesa, ovo je posebno bolno. Ukoliko ove promene ne shvatite ozbiljno i ne posvetite im se odgovarajućim tretmanom gljivična infekcija se može proširiti i na druge nokte pa i na kožu. Balkan Healtcare je posvećen rešavanju ovih problema a naše rešenje dolazi u vidu Vita Gold spreja za gljivice na nogama.

Uzroci

Postoje mnogi izroci problema sa noktima na nogama. Najčešće su to bezazleni udari, nagnječenja ili neka povreda. Konstantno nošenje laka za nokte i neadekvatan pedikir takođe mogu dovesti do promena u boji nokta.  Pored svih ovih uzroka gljivične infekcije su u najvećoj meri odgovorne za promenu boje i listanje nokta.

Nokat služi da zaštiti telo od prodora spoljnih bakterija. Međutim, ukoliko je nokat napukao ove bakterije mogu da prodru u unutrašnjos i izazovu upalu.

Puno sati u cipelama, patikama, nošenje čarapa prouzrokuju da se gnjivične infekcije prošire jer im savršeno odgovara vlažno i toplo okruženje.

Ljudi koji su češće podložni ovakvim infekcijama su oni koji rade u vlažnom okruženju, čije su noge često u vodi kao i oni koji nose usku obuću.

Prevencija

Gljivične infekcije na nogama se sprečavaju time što se nokti održavaju suvim, čistim i mimo ikakve traume u obliku uske obuće i vlažnog okruženja.

Osim toga možete koristiti proizvode za otklanjanje gljivičnih infekcija na noktima kao što je Vita Gold Nail Solution.

Tretman

Na svu sreću gljivične infekcije nisu nerešiv problem a ono što je još bolje je činjenica da se mogu lečiti kod kuće. Hidrogen peroksid koji se nalazi u Nail Solution-u je savršen za dezinfekciju, napada koren problema i sprečava širenje infekcije.

Ako zaustavite širenje novi, zdravi nokat će nakon nekog vremena zameniti zaraženi deo koji ćete nakon nekog vremena odseći.

Pantenol je snažan sastojak koji hidrira kožu i pomaže regeneraciji nokta. Vita Gold sprej protiv gljivica na nogama sadrži ove sastojke kao i koloidno zlato,  i triacetin.

nega noktiju

Za šta je dobar Vita Gold sprej za gljivične infekcije noktiju?

 • Ispucale nokte
 • Nokte odvojene od mesa
 • Nagnječene nokte
 • Požutele nokte usled preteranog korišćenja laka za nokte
 • Gljivične infekcije
 • Svrab i iziritiranu kožu između noktiju

Korisni saveti za negu noktiju

 • Secite nokte jednom nedeljno ili jednom u dve nedelje – ako su nokti kratki i čisti lakše je izbeći infekciju
 • Koristitie grickalicu za nokte – grickalice su dizajnirane da odseku nokat a pri tom ne izazovu povredu
 • Redovno perite stopala – održavanje higijene stopala je veoma bitan deo u borbi protiv infekcija i komplikacija kao što su gljivice na nogama
 • Secite ivice nokta u kružni oblik – ukoliko pazite na krajeve nokta i na oštre ivice izbegavate urastanje nokta
 • Ne grickajte, ne vucite i ne secite zanoktice – zanoktice su zaštitni sloj koji sprečava infekcije takozvanog kreveta nokta
 • Redovno menjajte čarape – jako je bitno da su vam stopala u čistom i suvom
 • Nosite papuče na javnim bazenima i tuševima – uvek je loša ideja ići bos jer se na taj način izlažete bakcilima i gljivicama
 • Nosite udobnu obuću – izbegavajte usku obuću koja bi stvorila žulj, nagnječenje ili preveliki pritisak na stopalo
 • Hranite se zravo ishrana dosta utiče na zdravlje noktiju zato unosite što više proteina, voća i povrća, ovo će ojačati nokte

 

 

Additional information

Weight 120 g
Sastav

Voda, Hidrogen peroksida, Pantenol Koloidno zlato, Parfem, Propilen glikol, Triacetin.

Način upotrebe

Primeniti na željeni deo nokta ili na veću površinu nokta i okolne kože 2-3 puta dnevno. Naprskati sa udaljenosti od 5 cm. Da biste naprskali, pritisnite pumpicu 2-4 puta. Sačekajte da se rastvor osuši. Pogodno za sve tipove kože. Preći finom turpijom preko nokta zahvaćenog gljivičnim oboljenjem pre primene.

Čuvati na temperaturi između 15°C do 25°C. Izbegavati direktno izlaganje suncu.

Korisna svojstva

Popravlja strukturu noktiju
Sprečava razvoj gljivica
Ojačava nokte
Regeneriše nokte i kožu
Daje noktima zdrav izgled
Hidrira nokte

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sprej za gljivične infekcije noktiju – Vita Gold Nail Solution”

Your email address will not be published. Required fields are marked *