Uradite nešto zaista značajno
za vašu lepotu

Za potpunu negu kože, kose i noktiju iznutra!
Jer nije važno samo koje kozmetičke preparate koristite, najvažnije je snabdevanje organizma potrebnim,
kvalitetnim elementima koji delovanjem iznutra doprinose spoljašnjoj lepoti.

Kolagen Shot Kolagen
Kolagen Shot

nadoknadite kolagen

Riblji kolagen za lepotu iznutra

Kolagen shot je novi, super koncentrovani dodatak ishrani koji sadrži kolagen, MSM - mineral lepote, hijaluronsku kiselinu,
vitamine i cink - za celokupnu negu kože, mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju.

Ono što definitivno izdvaja Kolagen shot od ostalih jeste činjenica da sadrži MSM - organski oblik sumpora koji spada u najvažnije minerale u ljudskom telu i koji je prisutan u svim ćelijama. Naziva se i mineralom lepote.

Sadrži potpuno prirodni riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena.

AKTIVNE SUPSTANCE

Aktivne supstance KOLAGEN SHOTA svojim sinergijskim delovanjem
obezbeđuju postizanje maksimalnih rezultata.
Preko su potrebne u revitalizaciji organizma i regeneraciji kose, kože i noktiju.
Postižu antiaging efekat i hidrataciju kože, kose i noktiju,
značajno poboljšavajući gustinu kolagena u dubljim slojevima kože.

NO Gluten

BEZ GLUTENA

GMO FREE

BEZ GMO

NO Lactose

BEZ LAKTOZE

NO Sugar

BEZ ŠEĆERAWoman

Hidrolizovani riblji – kolagen tipa 1

Održavanje čvrstoće i fleksibilnosti

Kolagen tipa 1 je kompleksan strukturni protein koji pomaže u održavanju čvrstoće i fleksibilnosti kože, zglobova, vezivnog tkiva, kostiju, mišića, krvnih sudova, očiju, noktiju i kose i predstavlja najzastupljeniji protein u telu koji sačinjava 80% dermisa.
U odnosu na kolagene dobijene iz drugih izvora, riblji ima veću biološku aktivnost i raspoloživost, što znači da se brže apsorbuje i bolje distribuira u tkiva. Poznato je da peptidi ribljeg kolagena zbog male veličine čestica imaju najbolju sposobnost apsorpcije. U telu se apsorbuju do 1.5 puta efikasnije od kolagena životinjskog porekla i brže ulaze u krvotok.

Riblji kolagen važi za najbolji izvor kolagena tipa 1 koji se upotrebljava u medicinske svrhe.
Peptidi ribljeg kolagena imaju specfične aminokiselinske kompozicije sa visokom koncentracijom glicina, hidroskiprolina i prolina. Oralnom upotrebom ribljeg kolagena peptidi hidroksiprolina nisu potpuno digestirani do slobodnih aminokiselina i mogu se detektovati u krvi. Ovi peptidi stimulišu ćelije u koži, zglobovima i kostima i dovode do sinteze kolagena kroz ćelijsku aktivaciju i rast.

Woman

MSM za glatku i mekanu kožu

Mineral lepote

MSM – organski oblik sumpora i spada u najvažnije minerale u ljudskom telu koji je prisutan u svim ćelijama. Naziva se i mineralom lepote.
MSM je biološki aktivan oblik sumpora koji se sa lakoćom apsorbuje i važan je za neometan tok brojnih procesa u telu. Već dugo se koristi u alternativnoj medicine kao prirodno rešenje za razne probleme tela: smanjenje upale, jačanje imuniteta, ublažavanje bolova u zglobovima ali i za poboljšanje stanja kože.
Sumpor se praktično nalazi u svakoj našoj ćeliji, i zato je od vitalne važnosti za normalno funkcionisanje tela.

Još 1981. Godine u Americi je odobren patent Dr. Heršlerija za upotrebu MSM-a za glatku i mekanu kožu i čvršće nokte. Savremena istraživanja su pokazala da je organski sumpor neophodan za sintezu kolagena i keratina koji su bitni za očuvanje mladalačkog izgleda kože, zdravu kosu i jake nokte.

 • MSM povećava sposobnost tela da se bori protiv oksidativnog stresa, što je glavni uzrok oštećenja kože.
 • Oralna upotreba MSM-a pomaže u ordžavanju dugoročnog zdravlje kože.

Woman

Hijaluronska kiselina

Za hidriranu kožu sa volumenom

Hijaluronsku kiselinu proizvode ćelije kože fibroblasti, iste ćelilje koje stvaraju i kolagen.
To je ključni molekul kad se radi o hidrataciji, jer apsorbuje vlažnost i do 1000 puta veću od svoje težine.” Dakle, možemo da zamislimo hijaluronsku kiselinu kao sunđer u vašoj koži koji zadržava vlagu i čini da vaše lice izgleda osveženo i zdravo.
Iako se hijaluronska kiselina prirodno ne nalazi na površini kože, već u dubljem sloju, dermisu, kada se primeni na površinu kože putem kreme, fantastično vlaži kožu.

Kad nanesete hijaluronsku kiselinu, ona deluje kao humektant – sredstvo koje zadržava vlagu. U suštini, deluje kao da ste uzeli veliki gutljaj vode za vaše lice, što izravnava fine linije, čineći kožu čvršćom, zaglađujući čak i najgrublje suve delove kože. Takođe, koža ima više volumena, deluje punije, glatkije i mladalački zrači.

Hijaluronska kiselina je i popularan sastojak za “filere”. Hijaluronski fileri se koriste da nadoknade volumen koji lice prirodno gubi s godinama, imaju efekat podizanja i ističu konture. Zato je nezaobilazan sastojak
anti-age preparata.

Prednosti Kolagen Shot-a

ZA MAKSIMALAN UČINAK

Vitamin C

Neophodan za novi rast
vezivnog tkiva kolagena
i normalno funkcionisanje kože.

Vitamin E

Igra ulogu u
zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Vitamin B6

Ključan za metabolizam proteina,
pravilno funkcionisanje
nervnog sistema i
imunog sistema.

Biotin

Pomaže u održavanju
zdrave kože,
kose i noktiju.

Cink

Zbog njegovih pozitivnih efekata na telo, cink možemo nazvati super junakom među mineralima.

Osim brojnih važnih funkcija u telu pomaže i kod očuvanja zdravih kostiju, kose, noktiju i kože.

Msm

Organski oblik sumpora i spada u najvažnije minerale u ljudskom telu koji je prisutan u svim ćelijama.

MSM povećava sposobnost tela da se bori protiv oksidativnog stresa. Naziva se i mineralom lepote.

Šta je kolagen?

Kolagen je protein koji se nalazi u sastavu svakog vezivnog tkiva i nalazi se u mišićima, tetivama, kostima, koži, krvnim sudovima, digestivnom sistemu. Neposredno ispod površinskog sloja kože, u dermisu, nalazi se kolagen koji koži daje oblik, čvrstoću, i elastičnost. On daje izdržljivost koži i doprinosi njenom mladom i zdravom izgledu.
Dokazano je da kolagen:

 • Usporava starenje kože i organizma uopšte
 • Zateže i hidrira kožu, kosu i nokte
 • Čuva vlažnost kože
 • Čini kožu elastičnom i mekom
 • Izglađuje sitne bore

Nažalost, s godinama vlakna kolagena gube na elastičnosti zbog čega se koža opušta i na njenoj površini se pojavljuju plitke i duboke bore.
Kada smo mladi, kolagen čini oko 75 % dermisa. Međutim, proizvodnja kolagena počinje da se smanjuje u dvadesetim godinama starosti, i do osamdesete, opadne do 70%!

Tokom godina, hijaluronska kiselina, kolagen i elastin prolaze kroz promene, što dovodi do finih linija na koži, bora, grube kože, staračkih pega, opuštene i olabavljene kože. Taj proces je zapravo starenje kože.

Dodatak prehrani Kolagen Shot obezbeđuje nadoknađivanje kolagena koji je svakom organizmu preko potreban, kako bi zadržao vitalnost i lepotu.

Kolagen

sjajan ukus nara, bez šećera
i masnoće

WomanSkin

Zašto baš
Kolagen Shot?

 • Glavna prednost Kolagen Shot-a: sadrži MSM - organski oblik sumpora koji spada u najvažnije minerale u ljudskom telu i koji je prisutan u svim ćelijama. Naziva se i mineralom lepote.
 • Dodaci ishrani u tečnom obliku imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u tabletama. Naš kolagen je male molekulske mase koja mu omogućava izuzetnu apsorpciju.
 • Kolagen Shot ima visok sadržaj aktivnih supstanci.
 • Kolagen SHOT je potpuno prirodni izvor kolagena u proizvodu Kolagen Shot dobijen je iz potpuno prirodnih izvora – od ribe.
 • U poređenju sa drugim super koncentrovanim nutrikozmetičkim proizvodima koji sadrže kolagen, Kolagen shot je odličnog ukusa nara, bez šećera i masnoća.

Ljudski organizam ima sposobnost sinteze kolagena koji je potreban zbog rasta i zamene istrošenih ćelija kao i za regeneraciju i obnovu ozleđenih tkiva.
Nakon 20. godine života, količina kolagena i kapacitet njegove obnove u organizmu se smanjuje. Gubitak kolagena negativno se odražava na ceo organizam.
Gubitak kolagena može izazvati poremećaje koštano-mišićnog sistema, poremećaje funkcija imunog sistema i pojavu telesnih promena povezanih sa starenjem kao što su bore, celulit, suvoća kože i kosa bez sjaja, kao i narušen oblik tela.

Način života, pravilna ishrana i kontinuirana fizička aktivnost donekle mogu ublažiti i usporiti gubitak kolagena i moguće posledice. Međutim, savremeni način života iziskuje dodatne izvore ovog najvažnijeg proteina u našem telu.

Zdravlje, snaga i lepota su atributi koji se ne povezuju samo sa mladim ženama i muškarcima. Oni nam obezbeđuju kvalitetniji životot i u starijoj životnoj dobi. Kolagen je supstanca koja nam omogućava da što duže sačuvamo upravo zdravlje, snagu i lepotu.

Zašto baš riblji kolagen?

Kolage Shot sadrži hidrolizovani riblji kolagen tipa 1, dakle kolagen koji je dobijen iz 100% prirodnih izvora.
Prema rezultatima kliničkih studija naše telo mnogo bolje apsorbuje kolagen dobijen iz ribljeg izvora od kolagena iz drugih životinjskih izvora, kao na primer, iz svinjetine.

Riblji hidrolizovani kolagen sastoji se od manjim peptida (delova proteina) nego kolagen iz drugih izvora i shodno tome se 1,5 puta lakše vari, apsorbuje i distribuira u organizmu. Pošto se konzumira, apsorbuje se u krvotok i dospeva do dermisa (dubljeg sloja kože), gde može da ostane i do 14 dana. Tu stimuliše umnožavanje i pokretljivost fibroblasta, povećava količinu kolagena, poboljšava proizvodnju hijaluronske kiseline, i aktivira zaštitu protiv UVA zračenja. Takođe se razlikuje od ostalih vrsta kolagena jer sadrži veće količine aminokiselina: lizina, glicina, prolina i hidroksiprolina. Zajedno, ovi nutrijenti stimulišu ćelije kože, zglobova i kostiju da sintetišu proteine, uključujući kolagen i pomažu telu da izgradi tkiva, uključujući mišićno tkivo, kosti i kožu.

Kolagen dobijen iz ribe, garantovano čist i bez toksina, kao što su teški metali i ostale škodljive supstance.

Koji je rok upotrebe kolagena?
Rok upotrebe Kolagen Shota naznačen je na dnu kutije. Po otvaranju, proizvod je najbolje čuvati na temperaturi do 25°C, na suvom i tamnom mestu.

Kako se dozira Kolagen Shot?
Preporučena dnevna doza je 25ml. Kolagen Shot na poklopcu ima plastični dozer, koji će vam pomoći da uvek uzmete pravu količinu.